Головне

Львівська ОДА оцінила проблеми будівництва головних об`єктів до Євро-2012

19.09.2011 17:48 78 0

Стан будівництва стадіону і реконструкції аеропорту до Євро-2012, а також їх майбутнє енергозабезпечення опинився в центрі виїзних нарад, що їх провів 19 вересня голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

Вони відбулись безпосередньо на цих об`єктах, повідомила прес-служба облдержадміністрації .

Учасники нарад особливу увагу звернули на проблемні моменти, пов`язані зі спорудженням нових електричних підстанцій, дотримання календарних графіків робіт. Було роглянуто також питання благоустрою площі біля аеровокзалу, транспортно-пішохідного забезпечення стадіону.

За підсумками наради Михайло Цимбалюк дав відповідні доручення будівельникам та усім службам, причетним до робіт.

Відкриття стадіону заплановане 29 жовтня, а аеропорту - 25 грудня нинішнього року. Нині на стадіоні вже почали стелити рулонний газон, який доставили зі Словаччини. До кінця вересня роботи завершать.

Зараз влада розробляє програми театралізованих дійств, до яких поряд з професійними акторами, танцюристами і співаками планує залучити молодих та енергійних людей. На брифінгу у столиці віце-прем`єр-міністр - міністр інфраструктури України Борис Колесніков заявив, що відкриття Львівського євростадіону пройде в історичному дусі і буде феєричним, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()